The Fuckington Post

Independent News from Alternative Sources

Una activista de Barcelona localitza un dispositiu de rastreig GPS amagat al parafang del seu cotxe

Ara fa tres setmanes el seu vehicle va ser retingut per agents del Cos Nacional de Policia, durant una hora i mitja, al peatge de La Jonquera.

1623. Una activista de Barcelona localitza un dispositiu de rastreig GPS amagat al parafang del seu cotxe

El dispositiu de rastreig estava format per dos aparells electrònics.

Sorpresa i estupefacció és el que sent una activista de 37 anys de Barcelona després de descobrir aquest dimecres 4 de març al vespre que rere el parafang davanter del seu vehicle –un Opel Astra blanc– s’hi amagava un dispositiu de rastreig GPS/GSM. La noia va retirar l’aparell, que estava enganxat amb cinta adhesiva i ha posat el cas en coneixement del seu advocat. A hores d’ara no pot aportar proves taxatives de l’origen del dispositiu, però durant el mes de febrer es van produir dos incidents relacionats amb el seu vehicle que podrien tenir-hi una relació directa.

El 8 de febrer, després de creuar la frontera francesa, una patrulla d’agents del Cos Nacional de Policia (CNP) la va aturar al peatge de La Jonquera. “Em van dir que es tractava d’un escorcoll rutinari, però va ser molt estrany perquè durant una hora i mitja el vehicle va estar fora del meu camp visual, un agent se’l va endur i després me’l van tornar”, afirma sense arribar a comprendre el perquè d’aquella actuació policial.

El dispositiu estava format per dos aparells electrònics

“Em van dir que es tractava d’un escorcoll rutinari, però va ser molt estrany perquè durant una hora i mitja el vehicle va estar fora del meu camp visual”

L’1 de març, a la ciutat de València, on s’hi va desplaçar per participar en el Circumvention Tech Festival, es va produir el segon incident. Només aparcar i quan estava descarregant les seves pertinences van aparèixer agents, també del CNP, que li van demanar la identificació a ella i a les persones que l’acompanyaven. La noia destaca que mentre les identificaven “els policies es van posar al voltant del cotxe”. “Els dos incidents en un interval de temps de tres setmanes em van fer aixecar sospites i va ser quan vaig decidir inspeccionar el cotxe”, conclou amb un to de certa indignació. L’activista ha manifestat que serà després de consensuar-ho amb el seu advocat quan decidirà quines passes donar a partir d’ara.

____________________

Autor: Jesús Rodríguez

Font: directa.cat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

Información

Esta entrada fue publicada en 13/03/2015 por .
A %d blogueros les gusta esto: